Blockeel - Timmermans. Advocaten in vastgoed, omgevingsrecht en overheidsopdrachten

Over ons

Wij – Jo Blockeel en Jos Timmermans – kwamen elkaar reeds bij het begin van onze advocatencarrière tegen. Na een eerste samenwerking als medewerkers op eenzelfde kantoor, liepen onze wegen enige tijd gescheiden, maar elk van ons bouwde in die periode ruime ervaring op in het administratief, het  bouw- en het vastgoedrecht.

Toen onze wegen elkaar opnieuw kruisten, bleken niet alleen onze specialisatiedomeinen en ervaring bijzonder complementair te zijn geworden, maar bleken ook onze ideeën over wat een advocaat kan en moet betekenen voor zijn cliënten nauw bij elkaar aan te sluiten.

Een en ander resulteerde in een vernieuwde samenwerking. Aanvankelijk gebeurde dit als mede-vennoten van het advocatenkantoor Lawstone te Gent, waarna op 1 oktober 2017 de tijd rijp was om met een volledig eigen kantoor te starten.     

De kantoornaam “Blockeel-Timmermans Advocaten” geeft bewust uitdrukking aan de persoonlijke, toegankelijke en directe aanpak waarvoor wij staan.           

In diezelfde filosofie kozen wij ook voor “doeltreffende” kantoren: een eenvoudig maar stijlvol pand te Aalst, vlot bereikbaar vanaf de E40, en een tweede kantoor nabij het centrum van Oudenaarde.

Wij ontvangen u graag in één van deze locaties, maar evengoed komen wij naar u toe om kennis te maken en/of uw dossier te bespreken.